familjeniingenstans

Alla inlägg den 1 mars 2014

Av Mikaela - 1 mars 2014 20:24

Lördagar är härliga dagar. Dagar som helt och hållet tillägnas ingenstansmys. Vi började dagen med att veckohandla, inte fullt lika kul. Sen följde även resten av dagen i shoppingens tecken. Iris och jag hade planerat att spendera eftermiddagen på Ikano. Vilket jag ångrade så snart vi kom dit.
- lördag
- första helg efter löning
Inte direkt grunden för succé, jisses så mycket folk!
Grodan hade som tur var övat med shoppingvagn innan vi åkte, vi var redo.

Men det är inte bara negativt med mycket folk. Det händer nämligen massa spännande saker. Vi har sett,
- snatteri
- folk som fastnat i hiss
- och en massa människor som gnäller över barnfamiljer.

Jag har ett råd till alla er "jaggillarintebarnochbarnvagnsträngsel", vistas inte på platser som IKEA med omnejd om helgerna. Det är svårt(läs omöjligt)att undgå barnvagnsmaffian så mitt råd till er är att vistas inomhus till mörkrets inbrott. Då sitter nämligen barnfamiljerna hemma och äter tacos. Efter det proppar de sig så fulla med lördagsgodis att de inte kunde gå ut, ens om de ville.

Grodan fyndade lite saker idag. Så mysigt att ha en liten att handla till. Jag bara myser! Vi hittade:
Träklossar
Stapelbara burkar
Vagnbok
Dreglisar

Det är nämligen synnerligen roligt att välta saker som mamma bygger upp. Allt som kan vältas är superkul tycker Iris. Nu är även vagnen komplett med lekkit. Hon är väldigt nöjd när hon skumpar runt kan jag avslöja!

På IKEA hittade vi grytlappar döpta till Iris.. Ja, med tanke på namnet så måste de vara helt fantastiska. De fick givetvis följa med hem.

Iris har två av sina namnsdagar i februari och fick en namnsdagspresent av snälla farmor och farfar. En mysig gosedjursko till mjukdjurssamlingen hittade hon tillslut i paketet. Efter mycket tuggande såklart.

Dagens Iris

Klänning från Catimini
Strumpbyxor från Catimini
Hårband från H&M

Utomhus Iris

Overall från Lindex
Mössa från Bästismössa
Halsskydd från Pippi

Ovido - Quiz & Flashcards