familjeniingenstans

Alla inlägg den 21 januari 2014

Av Mikaela - 21 januari 2014 18:36

Nu har löpningen börjat kännas i kroppen. Igårkväll fick jag fruktansvärt ont i mina knän och smalben(framsida) när jag sprang. Så dagen tillägnas soffan med vetekudde över knän och smalben. Aj, aj, aj! Det känns så trist att ha ont. Jag är verkligen igång nu så jag vill inte hindras av smärta. Någon som har tips på vad man kan göra för att vara på benen snabbt? Men vi hade tur idag och fick sällskap av Emma - gått för lång tid sen sist. Men vi bokade in pizzadejt i nästa vecka som jag verkligen ser fram emot!

När jag mår dåligt så märks det här hemma. Inte genom stora saker men det märks ändå tydligt. För när jag är dålig då ska sambon steppa upp gällande dotterns omsorg. Detta kan innebära att han närmar sig skötbordet för att byta blöja på dottern. Det är för mig en gåta hur sambon tror att detta sker övriga dagar på året. En möjlig teori är att vi har ett hjälpsamt troll som regelbundet traskar fram ur skogen för att sanera dottern. En annan teori är att dottern helt enkelt sköter sin egen hygien. Hon är ju försekommen, eller hur? Och visst känns det väl repeterat när hon sliter av sig strumporna eller slänger sig vilt efter våtservettspaketet? Hon har helt klart gjort det förr!
Nåväl, oavsett om det är mamman, trollet eller dottern själv som vanligen ombesörjer blöjbyten här hemma så märks det när sambon gör det. Bevis ett, när sambon har varit framme är locket till blöjhinken alltid öppet, eller ja, aldrig stängt. Jag vet inte varför, men misstänker att sambons tidsfixering kan ha något med det hela att göra. Sambon måste nämligen vara snabbast. Han ska köra bil fortast, skala potatis snabbast och det är viktigt att ingen springer fortare. Därför kan det vara så att han sparar viktiga hundradelar på att lämna locket uppe.
Ett annat säkert tecken på att sambon närmat sig skötbordet är att dotterns body bara har ytterknapparna knäppta. Detta kan mycket väl vara sambons sätt att protestera mot att bebisbodys har fler än två knappar i grenen. Övriga knappar är i sambons tycke helt överflödiga och bör därför lämnas uppknäppta. Saker utan funktion bör inte användas!

13. Kolla! Här är en bok som jag tycker är ful..

När jag var liten läste jag Örnis bilar, genusmedvetet eller hur? Framsidan är väl inte vrålful men lite trist, däremot i boken är det fult! På väggen i mekanikerns verkstad, där hänger nämligen en kalender med tjejer. Eller ja, deras bröst. Detta är borttagit i den senaste utgåvan men jag är ju redan traumatiserad. Undrar vad Örnis bilar tycker om det?!

Ovido - Quiz & Flashcards